phone
Live Support 24\7
Fri leverans

Om oss – ett apotek på nätet

Välkommen till ett online apotek som säljer original och generiska läkemedel med leverans direkt hem till dig. Vi erbjuder trygga beställningar tjugofyra timmar om dygnet, vilket betyder att du inte längre är beroende av att invänta några öppettider innan du lägger din beställning. Istället får du smidiga beställningar, snabba behandlingstider och all hjälp du behöver, utan onödig väntetid.

Våra styrkor blir din tillgång

Vi är dedikerade till att se till att våra kunder får de läkemedel de behöver, utan onödiga dröjsmål och där det egna ansvaret är i fokus. Vi är proffs ut i fingerspetsarna och garanterar alltid en som handlar hos oss en konfidentiell hantering av ditt köp. Innehållet på Sverige-ED.com har skapats av experter inom varje område och du kan därför vara säker på att informationen är korrekt.

Vi kan också skicka till var som helst i ditt land med lokala kurirer. Vårt supportteam är alltid tillgängligt för att svara på dina förfrågningar som skickas via e-post via kontaktformuläret på webbplatsen. Du kan ringa per telefon. På betalningssidan finns ett onlinechattrum där du kan få alla svar online.

Varje produktbeskrivning är noggrant utformad för att ge kunden exakt och informativ kunskap om det läkemedel som han eller hon önskar köpa. Detta för att du som handlar skall kunna lita på att du har den kunskap som behövs för att ta hand om ditt medicinska problem.

Vår kundservice finns tillgängliga för dig

Det är viktigt att känna trygghet kring de köp våra kunder gör hos oss. Därför erbjuder vi kundservice under alla dygnets timmar och det går utmärkt att kontakta oss för att få ett snabbt svar på din fråga. Du bör med andra ord aldrig tveka om du undrar över något. Trygg kommunikation är och kommer alltid att vara en prioritet för oss.

Att ta ansvar för din egen hälsa har aldrig varit enklare

Undersökningar visar att 73% av den svenska befolkningen har möjlighet att handla online. Vi på Sverige-ED.com har också identifierat att behovet av att kunna handla även läkemedel online idag är större än någonsin. Befolkningen blir allt äldre och önskemålen fler.

Vi uppmuntrar fler att ta ett aktivt intresse i att ta hand om sin egen hälsa och ansvar för att göra det. Produkterna vi säljer online kan köpas utan recept och bör alltid intas efter att du noggrant läst igenom instruktionerna för just det läkemedel du har framför dig. Vid behov kan du också konsultera din doktor. Då kan du se fram emot en trygg behandling av den åkomma du har drabbats av samt en smidigare återhämtning.